My week with Michelle

Som dere kanskje vet så spilte Michelle Williams rollen som Marilyn Monroe i filmen «My week with Marilyn». På det grunnlaget tok Annie Leibovitz denne fotoserien av Michelle hvor hun portretterer Marilyn Monroe og kalte serien for My week with Michelle.  Jeg synes bildene var fine, varierte, men likevel med en rød tråd. I tillegg vil jeg anbefale filmen, jeg synes i hvert fall den var fin også er jo mange flinke skuespillere med; som Emma Watson, Eddie Redmayne og ikke minst da Michelle Williams.

1011-VO-WELL50-01_174945881027 michelle w. m. monroe michelle williams - by annie leibovitz michelle williams - marilyn mmo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.