ting // Bergen by

En annen fiiiin butikk på Bryggen er ting. Der inne kan jeg gå rundt i evigheter og bare: «den har jeg lyst på, og se hvor fin den var. Se på den, og den der, den ønsker jeg meg». Føles som butikken er laget for meg omtrent. Sykt mye fint. Viser dere et par bilder fra butikken, men skulle ønske jeg kunne gi dere en 360 graders visning altså. Så mye fint.

Another lovely store at Bryggen is ting. There I can go around forever and be lost in all the beautiful things. It feels like they made the store for me, It’s just perfect. Here are some pictures;

bergen 110

bergen 112

bergen 113

bergen 118

bergen 121

En kommentar til “ting // Bergen by

  1. Tone

    Den butikken så ut som passer til deg ja 🙂 Ut i fra bildene synes jeg det også var mye fint som jeg kunne tenkt meg, deriblant de rosa koppene på bilde nr 2 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.