Inspirasjon: interiør

Det finnes så mange fine rom og leiligheter overalt i verden. Jeg kan sitte i timesvis å bla gjennom interiørbilder. Lagrer hundrevis på dataen og når jeg har lyst så ser jeg på de og sorterer ut hva jeg liker og ikke liker. Om jeg vil ha store vinduer eller små vinduer. Om jeg vil ha tømmervegger, murvegger, tapet, fliser, panel eller noe helt annet. Om jeg liker åpne rom, hvite vegger, farger, tregulv og bjelker. Har skjønt at jeg ikke har en typisk stil, som betyr at jeg liker litt forskjellig, men jeg vet det når jeg ser det.

Kollasjer til bloggen
til bloggen1 til bloggen2
til bloggen3 til bloggen4
til bloggen5 til bloggen6

2 kommentarer til “Inspirasjon: interiør

  1. Tilbaketråkk: 2/30 – drømmeleiligheten | Peace and love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.