14/30 – Et brev til noen

Kjære deg..

Det er ingen hemmelighet at livet mitt ikke alltid er så lett, men jeg snakker ikke om det alltid. Noen ganger kommer det glimt fra den delen av livet mitt her på bloggen. Jeg er ikke den som forteller alle på facebook at livet er teit og at jeg sitter i sofaen og trøstespiser sjokolade, men det betyr jo ikke at det ikke skjer. Men jeg har jo så fine venner som faktisk bryr seg om meg, og inne mellom så spør de hvordan det går med meg, hvordan det går med ting som har vært problematiske og selv om jeg kanskje ikke alltid sier så mye, så er det verdt så mye å vite at de bryr seg. At det ikke er meg vs. verden, men at jeg har noen på «min side».

Det er mange, altså maaaange som har hatt en dårlig dag i dag .Kanskje de har fått en dårlig nyhet, kanskje de våknet på feil side av sengen, kanskje de har blitt dumpet, og kort sagt; de føler kanskje at de er alene i verden akkurat nå. Mest sannsynlig kjenner du noen som har en dårlig dag i dag..kanskje du vet om noen, eller kanskje ikke, men de finnes i omgangskretsen din. Og det skal ikke så mye til for å gjøre en dag bedre, så jeg vil gjerne oppfordre dere alle til å ta noen minutter til å snakke med venner, skrive på facebook til noen du ikke har snakket med på en stund, ringe noen, etc etc. Vis de rundt deg at du bryr deg, og at du faktisk er en venn. Hvem vet, en dag så er det du som har en dårlig dag og da stiller de opp for deg.

Og siden jeg først er i gang med medmenneskelighet og kjærlighet og alt det andre jeg liker å snakke om så bare fortsetter jeg over på mitt favoritttema; drømmer. Bare innrøm det; dere har alle sammen en eller flere drømmer. Jeg har så mange drømmer at jeg ikke kan telle de lenger. Hva er det som stopper oss? Det er unnskyldningene våre! Vi sier: «åå, jeg har ikke penger/tid/mulighet», «det er jo galskap og gjøre noe sånt» og så videre. Dere har vel alle hørt de unnskyldningene. Jeg har brukt de selv; «Hoppe i fallskjerm?! Er du gæren? Det er bare..jeg har høydeskrekk altså». «Fotograf? Kommer ikke til å skje, jeg kan jo ikke å ta bilder..» «Selge alt jeg eier og reise jorda rundt? Sier seg selv at det er galskap, kommer ikke til å skje, hva gjør man når pengene er borte?» Har fortsatt til gode å finne vinnende argumenter for å gjøre den siste, men skulle jo ønske at det gikk an. I likhet med alle andre drømmer man har.

Det jeg skal frem til her er at DU er den som må få drømmene dine til å skje. Ikke forvent at andre skal oppfylle drømmene for deg, og ikke gi opp drømmen din om det ikke er gjort på en dag. Ta de små skrittene. Drømmer du om å bli skuespiller? Finn dramaklasser i nærheten av der du bor, ta en eller to eller ti. Les noen manus. Øv foran speilet. Delta på en audition. Og en dag så er du klar for å satse. Drømmer du om å reise jorden rundt? Sett av litt penger nå og da. Finn ut hvor du vil reise. Snakk med reiseselskaper. Søk om visum. Kjøp billetter. Reis. De fleste drømmer har delmål, så ta litt og litt og plutselig så finner du deg selv et sted du ikke hadde trodd du ville være.
Og så er det veldig gøy å bare brife litt; jeg har forresten hoppet i fallskjerm, ridd på elefant og så videre. Kanskje du vil se bilder? I stedet for å finne alle unnskyldningene kan du øve deg på alle grunnene! «Det hadde jo vært veldig gøy», » Når jeg ser tilbake på livet vil jeg huske at jeg hoppet i fallskjerm eller at jeg lå på sofaen?», «Når det kommer til stykket så har jeg ingenting å tape» og så videre.

Som en liten start på drømmejakten deres så slenger jeg med noen inspirasjonsbilder; never know take a chance  wasn't it

tumblr_mtqyuznie01sbd71ro1_500

Og hvis ikke noe av dette har hjulpet så ta kontakt så skal jeg ramse opp alle drømmene jeg har oppfylt så du får se hva du går glipp av. 

Til slutt vil jeg takke hver og en av dere for at dere bruker deres tid på å komme inn her og lese det jeg skriver. Dere er rene motivasjonskilden! Skulle gjerne besøkt dere alle sammen for å gi dere en klem og takke for at dere er den dere er, men av praktiske grunner så må dere (dessverre) nøye dere med telepatiske klemmer. Hvis dere vil fortelle om deres dårlige dager, drømmer eller bare om livet generelt så ikke nøl med å ta kontakt med meg; enten her på bloggen, på facebook eller på ingridstrandblogg@hotmail.com.

Hjertlig hilsen Ingrid 

 

En kommentar til “14/30 – Et brev til noen

  1. Tone

    Likte innlegget godt og det treffer meg (kanskje ikke så overraskende? 😉 ) Likte det du skreiv om å vise at man bryr seg – skal ikke mye til før jeg føler meg bedre. For eksempel en kommentar fra deg på bloggen min eller en mld på facebook holder lenge. Og sant det du skriver om drømmer og at det er bare en person som kan oppfylle dem; deg selv.

    Jeg postet akkurat et innlegg og tok med «if you never try, you never know» 😉

    Jeg bryr meg om deg og er veldig glad i dag <3. Du veit du bare må kontakte meg uansett hva det er. Ha en fin dag!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.