Bloggjubileum

1. januar 2013 startet jeg bloggen på dette domenet for fullt. Sånt må jo feires så da blir det en konkurranse/mimrekveld. Hvis du har lyst til å være med så forteller du meg hvilket innlegg du likte best i året som gikk, samt en måte å kontakte deg på (sånn i tilfelle du vinner – f.eks. mail). Du kan kommentere dette innlegget, eller kommentere på bloggens facebookside eller sende meg en mail på ingridstrandblogg@hotmail.com. Håper dere har lyst til å være med!

Hvis du vinner så får du dette i premie;

IMG_9962

Vanskelig å finne noe nøytralt og fint, så det ble litt jentete med en ekstra dose ingridpreg over premien, men håper flesteparten av dere synes dette er en ålreit premie. Det er altså en fin eske, en liten skål (til å ha godteri(?) i) og en sjokoladeplate av Freias melkesjokolade.

Konkurransen er åpen frem til 26. januar (altså to uker til)! Med andre ord, hvis du ikke vet helt hvilket innlegg du likte best så har du litt tid til å tenke over det, bla i arkivet og finne ditt perfekte svar. Vinneren blir trukket av alle som er med, så det er ikke noe «fasitsvar» på hvilket innlegg du skal like eller noe. Personlige preferanser er jo det fine med det.

3 kommentarer til “Bloggjubileum

  1. Tone

    Liker de fleste innleggene dine :), men husker at jeg synes den 30-dagers-utfordringen var bra, for eksempel «et brev til noen»

    Svar
  2. Monkeygirl 92

    Jeg likte flere innleggene dine og ser du er flink med å ta bilder 🙂 syns det er spennende å følge med bloggen din 🙂 men syns innleggene fra indiaturen var utrolig spennende å lese og fulgte med hva du gjorde der nede. *misunnelig på deg når du har vært der nede*. Klem twinsen.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.