en,to,tre,fire…

En ting du har gjort i dag?

– Jobbet med PEL-innleveringen min

To ting du har laget i det siste?

– Ferdig med første bok av de tre jeg har i hodet, venter spent på at den skal komme fra trykkeriet.

– To nye minikurs i tegnspråk.

Tre ting du er fornøyd med?

– Apropos minikurs –  vil benytte anledningen til å takke alle som går inn og ser på de. Følte meg litt for optimistisk da jeg i starten av året sa (inni meg) at 2014 skulle være året jeg passerte 10 000 visninger (hadde da 6500) og allerede nå etter bare (snart) to måneder så har det vært 1500 visninger så føler plutselig at 10 000 er innen rekkevidde og det er takk til alle dere som går inn og tar dere tid til å se på de! TUSEN TAKK!

– At jeg bestod historieprøva glatt (litt selvskryt er lov etter å ha jobbet så mye med det)

– At jeg har begynt å trene (hvis vi kan kalle det det?)

Fire ting du ser frem til? 

– Tone kommer på besøk og skal være her i fem dager

– Kreaksjon om to uker

– Praksis om litt over tre uker

– Til jeg har levert alle forprøvene

 

P.S Hva synes dere om den nye headeren min? Må si at til å være første forsøk på slik redigering, så synes jeg at jeg er ganske flink. Masse selvskryt i det innlegget her! Synes dere skal skryte litt av dere selv og, for eksempel i kommentarfeltet. Vil gjerne høre om alt det bra dere har gjort i det siste!

cropped-ingrid-header-Kopi.jpg

 

En kommentar til “en,to,tre,fire…

  1. Tone

    Du har lov til å skryte av deg selv 🙂 Artig at du er ferdig med en bok! Vil gjerne lese boka.

    Nå er det ikke lenge til vi sees. Tror det kommer til å bli veldig bra 🙂 Merker at det skal bli godt med ferie (selv om jeg føler at jeg har ferie nesten hver dag).

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.