Yogurt Pops

I forbindelse med sommeren promoterer FoodRevolution en oppskrift for litt sunnere «is». Dere har kanskje hørt om frozen yogurt, som blir mer og mer populært rundt omkring i Norge? Det er tydeligvis kjempelett å lage, og ikke minst sunt. Lagde en yogurtiskake i går og alt jeg trengte var frosne jordbær, bananer, yoghurt og bittelitt honning og selvfølgelig en fryser av noe slag.

IMG_6970

For denne trengte jeg
2 dl frosne jordbær (Eller andre bær, f.eks. blåbær (kjørte de en runde med stavmikseren, så de får en sånn sorbetlignende konsistens og så målte jeg opp 2 dl av det. Resten kan du blande med litt sukker og servere som det er – yum!)

2 bananer

1 stort beger med yoghurt (420 gr. Jeg brukte naturell, men du kan ha en annen smak hvis du vil det)

2 ss med honning

Bland alt godt med stavmikser eller blender og hell det i en form og sett i fryseren noen timer og så ferdig.

Link til oppskriften på FoodRevolution finner dere HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.