Å skape sin egen magi – tryllestaver

Neste år blir jeg 25 år, og jeg fikk den (ifølge meg) geniale ideen med å feire den med en temafest. Meg + temafest = Harry Potter. Jeg har blitt helt revet med av ideen, og har har letet internettet rundt etter gode ideer. Det fine med at jeg har ideen så lang tid i forveien er at jeg kan pusle litt med det nå og da, og lage masse morsomme ting. Allerede har jeg laget en haug med tryllestaver.

Wand Making 6
Her har vi et utvalg – helt til venstre har jeg lagt ved to som ikke er malt enda, så dere kan se litt hvor mye det har å si for at det skal se relativt realistisk ut. Stavene har vært relativt kjappe å lage, hjelper nok at jeg har litt erfaring med kreative prosjekter, men er noe som alle kunne gjort. Så da håper jeg at noen av disse vil falle i smak hos mine fremtidige bursdagsgjester.
Wand Making 7
Litt usikker på hvordan jeg skal merke stavene, foreløpig har jeg gitt noen en liten tag som kan henge på, men hvis jeg går helt beserk (som ikke kan utelukkes) så kanskje jeg lager esker til de, sånn som man ser i filmen.

Wand Making 8 Wand Making 9

2 kommentarer til “Å skape sin egen magi – tryllestaver

  1. Tilbaketråkk: Å skape sin egen magi – formelbok | Peace and love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.