Her om dagen prøvde jeg meg på ferske vårruller. Kjøpte alt jeg trengte på Meny:
Kyllingfilet, risnudler, rispapir, kinakår, gulrøtter, reddiker, chilli og sursøt chillisaus.
Skjærte opp gulrøtter og kinakål a la julienne. Skjærte reddiken i tynne skiver, og chillien i små biter. Skjærte kyllingfiletene i strimler.
Stekte kyllingen til den var gjennomstekte og begynte å bli gyllen. Stekte kinakålen sammen med litt en del smør til den begynte å bli myk. Stekte gulrøttene i smøret som var igjen i panna – til de blir litt myke, men fremdeles er litt crunchy. Jeg valgte å steke reddikene et par minutter, men det var egentlig bare fordi jeg var så godt i gang med å steke ting, så det kan du la være. Tilberedte nudlene som anvist på pakken.
Da alt var klart var det over på selve vårrull-delen. Siden jeg hadde null erfaring valgte jeg å ta en og en om gangen. La ett ark med rispapir i et fat med varmt vann til det var blitt mykt og elastisk. La arket over på fjøl, og la en passelig mengde av alt på, og så rullet jeg det sammen på vårrullvis, som heldigvis for meg er ganske lik måten man ruller burritos på. Så var det bare å lage så mange jeg ville ha, og servere sammen med sursøt saus.