American Summer, vol. III

Ved litt flaks ble jeg sittende ved siden av to fine mennesker i klasserommet, og de var hyggelige og tålmodige med meg og jeg følte vi fant tonen, så på torsdag i uke 1 så spurte jeg om de hadde lyst å bli med på Starbucks etter skoletid, og fra der var ballen i gang. De kjente også flere som var med på ASL Connect, og de hadde også noen venner på besøk i helgen, så vi endte opp med å være en gjeng som hang mye sammen i helgen og etter skoletid.

Helgen startet med spillkveld på fredag, før vi dro på en klubb i nærheten hvor det var et drag show. Jeg hadde aldri vært på det før, men det var veldig gøy! Lørdag startet jeg med en tur til Georgetown på egen hånd. Det var et koselig nabolag, med flere fine hus, butikker og gallerier. På ettermiddagen så samlet gjengen seg for museumsbesøk og Solstice Event på Smithsonian. Vi var mest på Freer Gallery og Natural History museum. Vi spiste også middag på Nando’s som jeg føler er en av de typiske amerikanske kjedene, men var flere i gruppen som aldri hadde vært på det før, så kanskje ikke så vanlig som jeg trodde.

Søndag tok jeg en tur til City Center, som viste seg å være egentlig bare dyrt, men hadde fine områder så ruslet litt rundt, før jeg beveget meg mot et litt mer egnet område med noen fine butikker og kule restauranter. Avsluttet dagen med National Portrait Gallery/American Art Museum som hadde så mye fint! Jeg kunne tilbrakt dagevis der for å kunne gi alt den oppmerksomheten det burde fått.

Så var det uke nr. 2 og bare noen få dager igjen. Gjengen tok en tur på Air and Space Museum (heldigvis for meg siden jeg ikke hadde fått sett alt jeg ville den første gangen), men de fleste kveldene var vi på campus enten i spillrommet eller på skolens arrangementer. Vi satt også mye i matsalen hvor vi pratet og tullet. Vi fant opp flere leker som vi kunne bruke til å øve på tegnspråk, så aldri et kjedelig øyeblikk med disse folka!

Fredag var det plutselig over. Jeg hadde et relativt tidlig fly, så måtte dra før skoledagen var helt over. Men fikk heldigvis snakket med Endre, Bruna, og gjengen en siste gang før jeg tok kofferten og dro. Det var to intense uker. Jeg lærte mye og opplevde enda mer!

English summary: As luck would have it, I ended up next to the best people in my class, and they brought me along for their amazing adventures. I had a great time exploring the city, visiting as many museums as I could ever want, and game nights in copious amounts. I think I learned more sign language by hanging out with them and playing Contact than I did by being in the classroom 😂 May we meet again!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.