August/September

En liten oppsummering av august og september, siden vi nå er en uke inn i oktober allerede. Jeg er litt usikker på hvor alle de dagene ble av, men jeg vil uansett ikke finne de igjen… moving on!

Månedenes kreative prosjekter:

Jeg jobber fremdeles med strikketeppet mitt. Har kommet et stykke lenger siden jeg først skrev om det på bloggen, men ikke i nærheten av ferdig. Har strikket noen blå og en del bronse i disse to månedene, og satser på bli ferdig med Ravnklo i løpet av oktober.

Ellers har jeg prøvd meg på en litt ny ting i september som er å lage …eh..blomster..? av metalltråd og perler.

Månedenes trening:

Har jeg blitt en sånn person som skal snakke masse om trening? Eh…nei..? Men det er jo noe jeg har begynt å bruke tid på. så vil være rart om jeg ikke nevner det. Kort oppsummert så begynte jeg å trene i august i fjor frem til april/mai, og så hadde jeg tre måneder hvor jeg ikke trente så veldig, og nå er jeg i gang igjen.

Målet for august og september var å prøve å komme meg opp igjen til det nivået jeg var på før jeg tok treningsfri. På styrketrening er jeg tilbake der jeg var, men løping er grusomt og har ikke vært så motivert til å bruke mye tid på det så der er jeg litt under der jeg var.

Jeg har også prøvd noen nye ting, som f.eks. romaskin. Overraskende gøy, men jeg blir jo sliten etter bare noen hundre meter, så blir ikke lange økta der foreløpig. Målet mitt for resten av 2023 er å prøve noen nye gruppetimer, og finne noe jeg liker. For styrketrening har jeg satt meg to mål, og det er å løfte 50 kilo på 10×3 sett med rumenske markløft og komme opp til innstilling 80 på 10×3 med leg press machine. Med andre ord, ikke så veldig voldsomme mål, men noe jeg må strekke meg litt etter.

Månedenes nye sanger på spillelisten:

Månedenes kulturinnslag:

Guro Ø og jeg dro på middag og kino for å se Barbie. Morsom film, og den tok opp mange viktige temaer, så synes det var topp!

Mine foreldre og jeg dro på Kaffistova for ordentlig raspeball med tilbehør. Etterpå dro mamma og jeg på boklansering av den nye boka til Atle Grønn, «Sjakken som var – fortellingen om Simen Agdestein og hans tid». Atle Grønn er flink til å fortelle om ting, og fikk lyst til å lese boka. Har selvfølgelig kjøpt den, så den står på leselisten for høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.