Løping og kasting

Drøye to uker siden så inviterte jeg med min bror på en joggetur (Vi bare legger det til i listen over ting jeg aldri trodde jeg skulle si…) og i retur inviterte han meg med på discgolf. Jeg vet hva jeg foretrekker av de to, og det er ikke løping. Men heldigvis (?) så trengte vi jo ikke å velge.

Lørdag morgen, eller langt ut på dagen som småbarnsforeldre sikker kaller det, så møtte vi hverandre ved Sognsvann. Mitt mål var å forhåpentligvis jogge en runde og så gå en runde til etterpå, mens han løp en eller to runder til. En runde var nok litt optimistisk så tidlig på høsten, men jogget mer enn jeg gikk så vi tar det som en seier. Altså jogget mer enn jeg gikk den første runden, totalt så gikk jeg jo mer enn jeg jogget. Var uansett mye bedre enn å jogge på en tredemølle. Ikke vondt ment mot tredemøller, men jeg vil heller se på flott norsk høstnatur enn blåmalt betongvegg når jeg prøver å torturere meg selv med løping.

Søndag så dro jeg østover og etter bane, tog og el-sparkesykkel havnet vi på Valstad Frisbeegolfbane. Hadde aldri vært i området, og vi tok ulike veier til og fra banen så jeg fikk litt sightseeing. Jeg er fortsatt ikke flink til å kaste langt eller rett, så ble litt mer kast enn man kanskje skal for å få den i kurven, men uansett veldig gøy. Bortsett fra akkurat da man kaster akkurat dit hvor det er mest vått og gjørmete, men det er jo derfor vi har valgt oss vanntette sko.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.