Norwegian Summer, vol. I

Grunnen til at jeg måtte ta et tidlig fly fra USA var fordi jeg skulle rett videre på landsturneringen i sjakk. Var litt rart å stå der med kofferten og hjernen innstilt på amerikansk tid og tegnspråk. Ikke så overraskende tapte jeg første runde… Men etter en tur hjem til meg selv og en god natts søvn så fikk jeg hentet meg inn igjen og spilte OK resten av turneringen i det minste.

Etter en uke med sjakk, så var det tid for ferie uten en eneste plan. Jeg benyttet muligheten til å leke litt turist i min egen by. Hvorfor er jeg så flink til å utforske og dra steder når jeg er på ferie i andre byer, men vet knapt nok noe som helst om byen jeg bor i?

«Første» feriedag (9. juli) så møtte jeg Solfrid på Grünerløkka for lunsj og en byvandring hvor Solfrid viste meg litt rundt i «hennes» gater. Neste dag hadde jeg booket meg time på Kolors for en liten belønning til meg selv. Jeg prøver hardt å slutte med å bite negler. Det er med varierende hell, men nå hadde jeg hatt en lang periode hvor jeg hadde vært flink og ønsket å prøve en profesjonell manikyr. Etterpå dro jeg til byen og ruslet litt rundt før jeg møtte Anya for middag på «Den glade gris».

11. juli dro jeg til Hovedøya. Har aldri vært på noen av øyene, og det er jo egentlig bare tragisk. Det var også mye bedre enn jeg forestilte meg. Jeg storkoste meg med å rusle rundt på øya og ta bilder i timesvis. Når jeg begynte å bli sliten i beina tok jeg fergen tilbake og så dro jeg videre til min søster for middag og kake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.