En dag med Hermine

Dette innlegget er egentlig bare fjas. En liten utfordring jeg ga meg selv et par uker siden. Jeg pleide å være flinkere på å ta bilder og tenke litt kreativt i hverdagen, så for å gi meg selv en liten boost, så tok jeg med meg Hermine for en dag med et mål om å ta bilder med henne gjennom dagen. Jeg klarte jo den utfordringen ved å ta bilder på jobb, ute, på treningssenteret og på butikken. Har plukket ut noen bilder til å fortelle dere om denne dagen.

Først var Hermine med på jobb, og hun underholdt seg selv med å klatre rundt på skrivebordet og snoke rundt i tingene mine. Det var en litt lang arbeidsdag, så ble litt tegning, prating med nye venner og litt frustrasjon da hun rotet seg inn i litt lærertyggis.

Etter jobb så dro vi på trening. Min første gang på Zumba her, så hun ga meg en liten peptalk. Vi rakk også litt styrketrening før timen, og hun synes det var gøy for hun kunne stå oppå vekten, og det var nesten som å ta berg- og dalbane.

På vei til trening og på vei hjem, så ble det flere små stopp fordi Hermine ville klatre litt, finne fine steiner og kvister, og ikke minst se litt på gravemaskiner. Vi var også innom butikken hvor hun var mest frustrert fordi julebrusen allerede er i butikken, og det var bare midten av oktober. Av hensyn til julebruselskere så har jeg ikke inkludert bilder av henne som prøver å sloss med julebrusen.

Og det er slutten på mitt fjas for denne gang. Håper dere også har husket å tulle litt og være litt barnslige eller fjasete i oktober!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.