Norwegian Summer, vol. II

Den 12. juli så var det ikke så deilig vær, men hadde satt meg et lite mål om å gjøre noe nytt hver dag denne uken, så litt regn skulle ikke stoppe meg. Likevel best å velge noe innendørs, så da ble det en tur på Astrup Fearnley.

Helt ærlig så var ikke utstillingene der helt min greie denne gangen, men det var noen ting som jeg synes var bra, så helt bortkastet var det ikke.

Dagen etter var det bursdagen min! Min bror tok meg med på italiensk restaurant og kino. Skulle nesten tro han vet hva jeg liker 😂 Det var utrolig stas! Fredag 14. dro jeg på sjakkfestival på SALT, et sted som jeg ikke hadde vært før, så det var to fluer i en smekk. Det var gøy, men jeg kjente ingen der og når det er et såpass sosialt arrangement så følte jeg meg litt utilpass, så dro etter en times tid.

Lørdag dro jeg hjem. Hjem til mamma og pappa. Der var det tur på utstilling og vafler på Blaafarveværket. Det var ordentlig hjemmelaga mat, sveler og kaker. Det var handling av blomster, lesing av bøker, spilling av golf, og bruk av hengekøye. Med andre ord, veldig deilig og avslappende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.