Lady A

Bilderas fra konserten med Lady Antebellum tidligere i sommer. Konserten var helt fantastisk og fullstendig verdt det! Har rett og slett ikke ord for hvor flott det var! Bare veldig mange superlativer med utropstegn etter! «Alle» har vel fått med seg by now at jeg fikk det ene plekteret til Dave Haywood?! Hillary Scott Charles Kelly Dave Haywood (som tydeligvis kan spille alt av instrumenter) Alle gitaristene i backing bandet og Dave Haywood (t.h.) 2/3 av bildene mine er av Charles Kelly. Grunnene til det er 1. Han stod rett foran meg omtrent 90% av konserten. 2. Han er veldig kjekk 3. Han er den som synger mest og dermed er i fokus mest

3 kommentarer til “Lady A

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.