Du er verdensmester i å være deg selv.

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke er så flink til å oppdatere her, men har du instagram så har du muligheten til å berike livet ditt med mine oppdateringer. Kommer bilde nesten hver dag. Dette er mitt tidligere omtalte pinholecamera. Det står nå på arbeidsbordet for å gni det inn for alle (dvs. meg selv) at jeg har laget et kamera helt på egen hånd og tatt bilder med det! Lørdag var det bålkveld. Med grilling av marshmellow, allsang av norske sommersanger som Idyll, historiefortelling, latter, stjerneskudd (jeg så bare et, men noen så så mange som 12 stjerneskudd!), vennskap og ikke minst kjærlighet. På torsdag skal vi til Oslo og der skal vi blant annet til mitt elskede fredssenter. Når jeg blir stor og kjøper mitt eget hus så skal jeg jaggu meg lage en fredshage i et eller annet rom. Fineste hagen i hele verden. Også skal vi besøke NORAD og til slutt skal vi være publikum på debatten så kanskje du ser meg på TV hvis du ser på det.

2 kommentarer til “Du er verdensmester i å være deg selv.

 1. tonebrathen

  Skjønner at du ikke oppdaterer så ofte. Kanskje jeg bør skaffe jeg instagram for å se de fine bildene du tar 🙂
  Gratulerer med egenlagd kamera 🙂 morro at det virker.
  God tur til fredssenteret.
  Kanskje jeg ser deg på tv. Hvilken kanal går debattwn på?
  Likte foressten overskriften veldig godt!.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.