Tim Walker

Nå har vi en oppgave om kjente fotografer. Jeg skal blant annet fordype meg i en fotograf – holde presentasjon om vedkommende OG ta et bilde som er inspirert av vedkommendes stil. Jeg gjorde det vanskelig for meg selv ved å velge Tim Walker, men jeg synes han er fascinerende. Bildene jeg har brukt som inspriasjon til oppgaven har en rød tråd, noen som kan se hva? lily cole, india shoot, matthew williamson dress tim walker tent walker1
Poeng til de som gjettet lys. Jeg har fått lys på hjernen tror jeg. Også i bibeloppgaven min prøver  jeg å putte inn lys i bildet. Men uansett; mitt ferdige resultat ble sånn som dette –> *trommevirvel* tim walker 2. gang 050

Én kommentar til “Tim Walker

  1. aud

    Skjøner godt at du valde Tim Walker. Fantastiske bilder. OG: Du gjorde absolutt ikkje skam på han med ditt bilde. Nydeleg.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.