Russisk aften

På torsdag var det russisk aften. Ananda, Line, Liv og jeg lagde vår egen jentemafia med Livsom boss.

russisk aften og julebilder 007
Ananda, Liv «the boss» og Line

russisk aften og julebilder 008
Line og meg

Det første som skjedde var at Detektiv Haris ba oss om hjelp. For noen dager siden skjedde det nemlig et drap på skolen og han har jobbet med å finne morderen, men ikke lykkes så han trengte vår hjelp til å løse mysteriet. Vi gikk da rundt, intervjuet de mistenkte og prøvde å finne ut, hvem som gjorde det, hvor det skjedde og hva som var mordvåpenet.

russisk aften og julebilder 011

russisk aften og julebilder 013

Også skjedde det noe amazing – nemlig at vår gruppe løste mysteriet først og dermed vant en gratis nachos og brus i kioski (som da skal være den russiske versjonen av kiosk). Ellers så spilte vi mafia og lekte russisk gjemsel.

 

Én kommentar til “Russisk aften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.