Morten Krogvold

Selveste Morten Krogvold kommer til skolen for å ha workshop med oss. I blant oss finner du blant annet meg, så det vil si at jeg skal få møte Morten Krogvold. Lurer på om jeg skal spørre han om å signere boken min (som han har laget), men antageligvis kommer jeg ikke til å klare å åpne munnen min en gang. Sier hun som gikk bort til Jens Stoltenberg og sa hei. Morten Krogvold skal også åpne utstillingen vår, «Ordet blir bilder» og akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde hatt noen uker til på det, eller at jeg hadde gjort den med en gang så jeg kunne lagt litt mer.. noe.. i det, men med litt flaks (eller rettere sagt; et mirakel) så får jeg ikke en negativ kommentar. Men lærerikt blir det uansett om han liker bildene mine eller ikke.

MK_main720
Morten Krogvold – the man

588b68f8b46ef276fbe577e51a75e660-image

Brekhusnysted_Fiskum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.