Forberedelser til India

I dag har vi brukt dagen på forberedelser til India. Først så skulle vi lage vår egen reisedagbok, så da måtte vi designe og lage vårt eget cover, og klippe til sidene som skal være inni boken. Etter hvert skal de stiftes sammen og slites ut med tiden. Inne mellom alt dette har jeg også begynt på pakkelisten til India. Foreløpig en hel side med ting, men tror nok det kommer litt flere ting etter hvert. Den tredje tingen jeg har gjort er å sjekke valutakursen. Mye som skal gjøres før vi drar om 8 dager. Åtte dager! Planen er at vi også skal ha fremføring i dag, vi lagde små presentasjoner i går om ulike temaer relatert til Indiaturen, men vi får se hva det blir til.

indiaforberedelser 001
Boken begynner å ta form. Blir gøy (for meg) å se det ferdige resultatet. Første gang jeg har laget en hel bok.

indiaforberedelser 002 indiske rupi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.