1 uke igjen

Nå som det bare er en uke igjen har jeg tenkt som så: det kan være lurt å begynne og pakke litt. Det som faktisk skjer er at jeg pakker 1/3 også panikkpakker jeg den siste dagen før vi drar. I år så tenkte jeg at jeg faktisk skal være litt flink, så kanskje jeg kommer helt til 2/3 før jeg sier stopp. Jeg liker også å tro at jeg pakker fint og systematisk. Lager hauger på senga. En haug for gensere/topper. En haug for shortser og knebukser. En haug for apotekvarer. Og jeg er faktisk ganske flink, i sånn fem minutter. Også kommer jeg på at jeg skal ha badetøy og så slenger jeg det på sengen, også må jeg ha skoene mine osv.

indiaforberedelser del 2 010
Hauger og system

Realiteten:
 indiaforberedelser del 2 018
Men jeg prøver. Er fortsatt håp om at rotet på sengen på mirakuløst vis skal forvandles inn til flotte hauger. Så legges fint i sekken og holde seg fint. Ikke noe kaos og panisk graving til halve kroppen er i sekken på jakt etter noe som på mystisk vis har «forsvunnet».

indiaforberedelser del 2 015
Passet ligger lett tilgjengelig og skal ikke legges på «et lurt sted» for en gangs skyld. De ulure stedene fungerer alltid best. Så kanskje det er håp for meg også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.