And the stars above..

Nå har vi vært i India i noe som (antageligvis) føles som en evighet og opplevd veldig mye. Jeg gleder meg til å fortelle om alle de tingene vi har sett og vise noen av de øyeblikkene vi har fanget for evigheten gjennom kameralinsen. Men først må jeg få lande. Komme hjem, sove i senga mi, venne meg til snø og kulde, være sammen med familien, pakke ut og spise noe så norsk som brødskive med pålegg på. Allerede når jeg skriver dette (23.januar) savner jeg hjemmelaget syltetøy.

Etter alt det så skal jeg ta med meg Alagesia* og sette meg i sofakroken og fortelle dere om India. Kort fortalt; ikke forvent tusen bilder og innlegg det øyeblikket jeg setter foten på norsk jord. Gi meg litt tid, jeg har ikke glemt dere, jeg vil bare gjøre det ordentlig og ikke i full fart fordi jeg «må».

I mens kan jo dere fortelle hva dere har gjort mens jeg har vært borte?

* Alagesia er min Lifebook/PC. Er så nerd at alt på dataen har fått navn etter steder eller ting i Eragonserien. 

Én kommentar til “And the stars above..

  1. Tone

    Det går i det vanlige og det har gått greit. Men det har blitt litt ekstra med tanker angående valg til skole til høsten og jeg har brukt en del tid på det, men i dag måtte jeg ta en avgjørelse. Det ble toten folkehøgskole!

    Bruk den tiden du trenger på å legge ut bilder og fortelle om turen. Skjønner at du må få litt tid på deg til å venne deg til hverdagen igjen

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.