Barnslige gleder

Jeg trodde faktisk at det var kram snø i dag så jeg dro på meg jakke og votter. Gikk ut bare for å oppdage at snøen bare lå som et hvitt pudder og gjorde narr av meg. Men jeg nektet å gi meg, jeg skulle lage snømann. Kanskje ikke like stor og fin som jeg hadde tenkt, men snømann skulle jeg ha. Skrapte sammen litt pudder og sendte alle bønner til Kong vinter om at den skulle forme seg litt som jeg ville. Enten så hørte han meg eller så har jeg alltid undervurdert puddersnø sin evne til å formes for det ble til en snømann (nesten). Stakk inn to pinner til armer og sa meg fornøyd. Har bestemt meg for å kalle ham for Kåre.

window and snow 015
Si hei til Kåre!

window and snow 021 window and snow 022

Nå skal jeg reise fra Kåre og møte Tone i stedet. Blir kino, litt shopping og restaurantmiddag. Vi skal se filmen Beautiful Creatures. Fikk et hefte på kino en gang som inneholdt første kapittel i boka og synes det virket litt spennende, og nå får jeg se om filmen lever opp til mine forventninger. Noen andre som har sett filmen og vet om den er bra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.