Lørdagskos

Den 2. februar hadde vi invitert noen ungdommer til å være litt sammen med oss. Leke litt, spille volleyball, feire bursdagen til Trygve og bli litt kjent rett og slett. Jeg brukte formiddagen til å oppdatere Globalbloggen siden vi nå endelig hadde litt internett. De andre lekte haien kommer og rødt-og-grønt-lys ute sammen med ungdommene.

Etter hvert tok jeg med kamera ut og fikk se de siste rundene av rødt og grønt lys før vi gikk til volleyballbanen. Der delte vi opp i lag og spilte frem til det ble mørkt. Da var det te, kake og snacks sammen med litt bursdagssang. Etter mat gikk jentene hjem, noen av guttene ble igjen og vi samlet oss i stuen for litt sang, dans og bønn før vi avsluttet kvelden.

IMG_9849 IMG_9856 IMG_9869 IMG_9870

Én kommentar til “Lørdagskos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.