Tilbake til Kolkata

Mandagen reiste vi tilbake til Kolkata via en lang togtur. På dette toget var det i tillegg til selgererne også «togmusikanter» som spilte og sang og så gikk rundt og ba om penger. Vi hadde ikke fått vite så mye om stedet vi skulle bo, bare at det var helt greit, ca som BMS og litt nærmere New Market. Viste seg at helt greit betydde hotell! Det var ni fornøyde jenter som stod i resepsjonen når vi skjønte at det var her vi skulle bo. Myke senger, ordentlig dusj og New Market rett på andre siden av gata. Helt greit! Vi gikk rundt og bare «åh, kjenn på senga», «det er dusj her!», «Det er ikke spindelvev på veggene» og så videre. Vårt rom bestemte oss for å virkelig nyte det faktum at vi var på hotell med å bestille room service i stedet for å gå ut og spise. Mens vi ventet på maten dusjet vi og pakket ut.
Etter mat vasket Line og Ananda litt klær i en bøtte på badet (selvfølgelig) før vi gikk opp til kveldssamling.

Tirsdagen var fridag så vi ruslet litt rundt og kikket i butikker og gjorde det vi følte for. På kvelden var det fellesmiddag, som vi heller ikke hadde fått så mye info om. Også denne gangen viste det seg å være noen (mange) hakk bedre enn vi hadde trodd. Vi skulle nemlig på middag på Grand hotell som har de beste restaurantene i Kolkata.

Vi avsluttet kvelden med kveldssamling hvor vi ga Trygve en tre gaver! Dette var jo siste dagen med Trygve så vi ville jo si takk for at han hadde vært med oss de to første ukene og at det hadde vært veldig hyggelig.

15,16 002 15,16 008

2 kommentarer til “Tilbake til Kolkata

  1. Ingvild

    Maten så veldig god ut, veldig interessant å legge bloggen din etter du har vært i India. Gleder meg å lese mer 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.