Kerala

Tidlig den 6. februar reiste vi fra hotellet med kurs for flyplassen. Målet var Lighthouse Beach i Kerala. En uke med soling og sløving på stranda (trodde vi). Gjennom innsjekk og sikkerhetskontroll. Venting. Venting, Venting. Inn på flyet og opp i luften. Mellomlanding. Venting. Opp i luften. Ned på jorda. Og der var vi i Kerala. Faren til Ananda møtte oss på flyplassen og tok oss med til hotellet vi skulle bo på. Vedic Heritage.

Etter at vi hadde satt fra oss bagasjen var det omtrent førstemann til å ta på badetøy og løpe ned på stranda. Jeg gikk for fotografjobben og beholdt klærne på og det var like så greit, for i det øyeblikket de andre var i vannet begynte det og regne så smått. Noen minutter senere pøste det ned og vi på land fant veien tilbake til hotellet rimelig fort.

Senere på kvelden var det fellesmiddag på en restaurant på stranda før vi avsluttet den første kvelden i Kerala.

Neste dag var fridag som fra nå av omtrent er synonymt med soling, bading og shopping i butikkene ved stranda. Med andre ord; en dag med en god dose feriefølelse.

 

15,16 016 15,16 028 15,16 038 kerala 004

Én kommentar til “Kerala

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.