Overraskelse

På mandag bestemte Globalklassen seg for å overraske Ellen. Altså læreren vår. Vi bakte kake og lagde kort, så lagde vi en plan. Elise sendte melding om at hun trengte å snakke med Ellen og lurte på om hun kunne komme bort og snakke. Vi lagde en bakgrunnshistorie om at etter India så hadde vi fått nok av hverandre og noen av jentene hadde kranglet og mye negativitet i klassen. Bare tull alt sammen selvfølgelig. Mens Elise snakket med Ellen snek vi oss inn døra som Elise hadde låst opp for oss. Tror Ellen hørte oss når vi prøvde å snike oss opp trappa, men hun synes det var veldig koslig for det.

Ellen fant frem tallerker, glass og drikke til alle og så spiste vi kake og koset oss. Til slutt så vi «På hjul med Dag Otto» som faktisk var et ganske bra TV-program så nå prøver vi å smiske oss til invitasjon hjem til henne hver mandag så vi kan se på det.

Her er kortet vi lagde. Alle skrev navnet sitt bakpå. Kan jo nevne at Ellen er over gjennomsnittet interessert i sport. Fotball blant annet. Har egentlig bilde av kaken også, men det vil ikke laste opp dessverre…

ellen surprise 002

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.