4. Vær rustet mot uvær og kulde, selv på korte turer. Ta alltid med ryggsekk og det utstyret fjellet krever

Når jeg drar på tur, kort tur, bytur, langtur, besøkstur, til og med fjelltur har jeg noen ting som bare må være med i sekken eller vesken. Nå som jeg har dratt til Trondheim er det bytur/besøksturvesken (kort sagt reisevesken) min som er pakket. Den ser sånn cirka sånn her ut;

veskeinnhold 007
– Almanakken min
– Notatbok for fikse ideer, koslige sitater, tegninger, memoer til meg selv og alt annet som kan festes på papir
– En bok å lese på når jeg reiser, når jeg venter, når jeg vil slappe av litt. For tiden leser jeg Idas dans for n’te gang.
– USB
-Hårstrikker (jeg kan endelig ha håret mitt i «hestehale» igjen)
-batterier til høreapparater
-tusjer eller penner
– verdens beste leppepomade (men enhver leppepomade vil duge)
– lommebok (som alltid inneholder bankkort, førerkort, binders, sommerfugl, frimerker, donorkort, bilde av venner, medlemskort på platekompaniet, bibliotekkort og diverse kvitteringer som pussig nok aldri havner i søppelkassen)
– kamera, her representert av linselokket
– mobilen
-vannflaske (helst med vann i)

Noen ganger inneholder reisevesken også bank-ID, pussefille til kamera, ekstra minnekort, ekstra øredobber (siden jeg alltid legger de jeg bruker på et merkelig sted som jeg ikke alltid finner igjen), såpebobler (man vet aldri når man får bruk for det), tyggegummi og gjerne litt godteri eller kjeks.

3 kommentarer til “4. Vær rustet mot uvær og kulde, selv på korte turer. Ta alltid med ryggsekk og det utstyret fjellet krever

 1. Line Flatland

  det gikk ikke å kommentere det innlegget ditt du skrev om India, så jeg velger å kommentere her, så får du bare slette den om du ikke vil ha den 🙂 Men jeg vil bare si at jeg syntes du er helt fantastisk! Og vi rundt burde jo ha skjønt deg!!!! Vi vet jo ikke hvordan det er, og det var ufattelig dårlig gjort av oss! Vi gikk vel alle litt i tottene på hverandre etter 3 lange uker sammen, og folk blei leie og sure.. Det er likevel ingen unnskylding. Jeg er i alle fall veldig lei meg for at det ble sånn for deg, men syntes likevel du klarte deg utrolig bra! <3

  Over til dette innlegget! 🙂
  … jeg vil også ha ny almanakk! Dine er alltid så fine 🙂 Tror jeg skal lære litt av deg og pakke en nogen lunde lik "reiseveske" neste gang 😉

  Svar
 2. Ingrid Strand Innleggsforfatter

  Glemte visst å huke av på «tillat kommentarfelt», men det er fikset nå 🙂 Forventet ikke at dere skulle forstå det underveis i turen, og det er jo derfor jeg skriver innlegg som dette. Fordi folk kanskje «lærer» litt og ja, sånn.

  Elsker min almanakk jeg også. Er vel lov det? 😛 Anbefaler a5-versjonen forresten. Hvert fall jeg føler at jeg plutselig ble mer strukturert med så stor plass og fine linjer. Men det er sikkert bare inne i hodet mitt.. 😛

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.