Jentenes kveld

På lørdag arrangerte guttene jentenes kveld. Vi pyntet oss litt og gikk spente til hovedbygget da klokken ble sju og ble møtt av at de hadde gjort om matsalen og stua til henholdsvis restaurant og bar. Vi kunne bestille mat fra menyen og drinker fra baren. Etter mat var det quiz i baren (stua) og vårt lag kapret tredjeplassen etter en knusende stein-saks og papir duell med de som da kom på fjerdeplass. Fellesprogrammet ble avsluttet med sminkekonkurranse. Tre av jentene skulle sminke tre av guttene og så skulle vi andre bedømme sminkingen. Resten av kvelden var det singstar, film i kosekroken, drinker i baren og generell kos.

jentenes kveld 001 jentenes kveld 004 jentenes kveld 005 jentenes kveld 008 jentenes kveld 009 jentenes kveld 014 jentenes kveld 018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.