Minikurs i tegnspråk, del 3

Fikk spørsmål fra en leser i går om hvordan man viser mellomrom når man staver på tegnspråk. Det er lettest å forklare visuelt så har laget en video som viser de to måtene jeg bruker til å vise mellomrom når jeg staver. Vet at det går litt fort noen steder på videoen, men pauseknappen er en fin ting for at man skal rekke å lese teksten.

3 kommentarer til “Minikurs i tegnspråk, del 3

 1. Jubis

  Hei igjen,

  Hjertelig takk for utfyllende svar og video. Dette gjør det lettere mye lettere spørre etter ord man vil lære, selv om det tar lang tid. Med litt tålmodighet er det til og med mulig å føre korte samtaler 🙂 Så kommer vel språket etter hvert, naturlig. Du er veldig pedagogisk når du skal lære fra deg!

  Håper jeg kan droppe innom med et spm om jeg skulle stå fast, takk igjen!

  Klem

  Ps – Du var kjempefin på shooten

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.