Indisk dag og aften

Lørdagen hadde skikkelig Indiatema. På dagen hadde vi seminar med Trygve (som var reiselederen vår i India) som fortalte om Kompisprosjektet. Vi i Global bidro med historier om ting vi opplevde i India. Etterpå prøvde vi å verve flest mulig til Kompis. På kvelden arrangerte vi Indiakveld. Med kylling corma til mat, som de måtte spise med hendene. Bilder fra turen på prosjektor i gangen. Salg av Chai og frukt på ekte indisk vis. Altså innpåslitne, overdramatiske selgere. Alle inntektene gikk til Kompis. Selvfølgelig. Konkurranse i å lage den beste bollywooddansen. Og premiering av dans og beste antrekk. Til slutt kunne man se på Bollywoodfilm, spille ligretto eller ta turen til stranda og meditere.

1
Våknet opp til den minst Indialignende utsikten…

2 3
Ble Kompis!

4 5
Stranda bestod av en tre timers lang film fra denne stranda med bølgeskvulp og måkeskrik til soundtrack.

6
Ananda og jeg laget Chai. Fikk til og med skryt.

7
Ligrettoturnering.

 

2 kommentarer til “Indisk dag og aften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.