Countdown

Vi har begynt å telle dager vi har igjen sammen. Og akkurat nå er det fem dager. Tenk det; antall dager igjen kan telles med en hånd. Vi nevner det litt for hverandre, men for det meste så sier vi det inne i oss. Fem dager. Hva skal jeg gjøre om fem dager? Jeg har da ikke noe liv utenfor her, har jeg det?  Gleder meg til å se mamma og pappa igjen. Tenk om vi aldri sees igjen?! Blir deilig med sommerferie. Med andre ord litt delte følelser og tanker. For min del tror jeg at det ikke vil gå helt opp for meg før om noen uker, altså jeg skjønner det jo, men følelsesmessig treffer det meg nok et par uker på etterskudd. Men nå er det fem dager igjen, i morgen er det fire og dagen etter det er det tre.

Disse dagen brukes da på avslutninger, pakking og vask. Her får dere de siste dagene i bildeform.

nest siste uken 004
Klasseavslutning hos Ellen

nest siste uken 007
Åpning av utstillingen til Magnus og Ingrid, som en del av aktprosjektet.

nest siste uken 064

nest siste uken 074

nest siste uken 091

nest siste uken 104

nest siste uken 113
Privat avslutning med underholdning og treretters middag

nest siste uken 148
Pakket nesten alt på rommet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.