Lørdagspiknik

I går var jeg med Connie. Vi hadde den planen om å dra på Vivasenteret og hamstre litt til en kreativ dag og photoshoot, og så skulle vi på Steintangen for piknik og kos. Men så hadde de ikke det vi trengte på Vivasentret så vi kjørte til Europris før vi innså at VIkersund ikke hadde noe å tilby. Vi dro så til Åmot, hvor Connie på magisk vis fant det vi trengte og dagen var berget. Vi dro til Ole Einars plass for minipiknik og kreative sprell.

Etter hvert tok uværet oss igjen og vi dro hjem til meg for å gjøre oss ferdig med kreativiteten, etter hvert fikk vi oppholdsvær igjen og vi hadde photoshoot i hagen. Kreativiteten og photoshooten kommer i senere innlegg så stay tuned!

2

5

3

4

6

7

Én kommentar til “Lørdagspiknik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.