Jentene på biltur

sverige 020

sverige 023

sverige 025

sverige 029

I dag var Ingvild, Connie og jeg på roadtrip til grensen og forbi. Kikket i butikker, kjøpte godteri, og tullet masse. Jeg kjøpte tre nye neglelakker og en «penn» til mobilen min (i tillegg til masse godteri selvfølgelig).

2 kommentarer til “Jentene på biltur

  1. marie.

    //oj så ikke kommentaren din før nå! men jo. for å komme dit tok vi fly til tyskland og derfra til brasil og så til chile(vi skulle være der en stund først). derfra tar man fly til påskeøya. det er egentlig ikke noen big deal hvis man bare flyr hele veien(siden man ikke organiserer det selv liksom), sånn bortsett fra at det tar mye tid selvfølgelig, hehe. billett for én tur-retur(tror jeg) ble vel på til sammen 15000 kr(7500 til chile, 7500 til påskeøya). bare spør hvis det er noe mer du lurer på!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.