Jonsokblomst og prestekrager

På vei til jobben i går kunne jeg ikke unngå å legge merke til alle de flotte markblomstene som har kommet, så på vei hjem igjen tok jeg en stopp og plukket meg en liten bukett. Vel hjemme satte jeg meg på terassen for å lage blomsterkrans. Synes den ble ålreit, men gleder meg til det kommer enda flere sorter for da får man skikkelig fine blomsterkranser. Flere som gleder seg til det?

blomsterkrans prestekrage 001-001

blomsterkrans prestekrage 008-001

blomsterkrans prestekrage 018-001

blomsterkrans prestekrage 020-001

 

Én kommentar til “Jonsokblomst og prestekrager

  1. Tone

    Fine bilder og fin blomsterkrans 🙂 Før kunne jeg lage krans jeg også, men nå husker jeg jeg ikke helt hvordan man gjør det…kanskje jeg burde prøve å se om jeg får det til!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.