Et lite stykke Frankrike

Da har jeg prøvd å bake croissant for første gang i mitt liv. Oppskriften fant jeg HER, og den er veldig lett å forstå, trinn for trinn forklaring så det gikk som en lek. Hadde egentlig bare tenkt til å legge ut noen bilder, men fikk litt lyst til å lage min egen trinn for trinn forklaring. Å lage croissant tar laaaaang tid, så da må jeg nesten gjøre litt ut av det her også.

2013-06-28 croissant

Kollasjer

Kollasjer1

Kollasjer2

Kollasjer3

Kollasjer4

Kollasjer5

Resultatet blir verdens beste croissant* og de er aller best når de fremdeles er relativt nystekte, da har de sprø skorpe men er sykt saftige inni og du klarer ikke å nøye deg med en.

Som om ikke det var motivasjon nok så kan jeg tilføye at du føler deg ganske kul i etterkant og at du rekker ganske mye på hver av de 20 minuttene som deigen hviler hvis du går inn for det. Så du vil gjøre noe gøy og noe fornuftig samtidig. Multitasking uten å faktisk multitaske.. nei nå forvirrer jeg meg selv her.

*I følge mamma i hvert fall

1 kommentar til “Et lite stykke Frankrike

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.