En smak av middelhav og sommer

I går så kom resten av familien hjem fra ulike steder og jeg hadde laget en liten overraskelse til de, nemlig et treretters måltid. Stod opp tidlig, reiste på butikken kjøpte det jeg trengte pluss noen roser. Lagde mat, bordkort og dekket opp fint. De ble i hvert fall overrasket og fornøyde. Til forrett var det Capresesalat (cherrytomater, mozarella og basilikum). Hovedretter var middelhavskrydret kylling med ris og en salat med soltørkede tomater, oliven og fetaost. Til dessert var det konjakkruller og jordbærsorbet.

hyttetur og 3retter 047

hyttetur og 3retter 048

hyttetur og 3retter 049

Glemte å ta bilde av hovedretten da..

De spiste opp alt, og da mener jeg alt. Og jeg tok i litt fordi det ville være dumt å ta for lite i hvert fall. Men det betyr jo bare at det var kjempegodt så er veldig fornøyd. Er gøy å lage mat til folk når de setter så pris på det.

Én kommentar til “En smak av middelhav og sommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.