Another week

Noen bilder fra de siste dagene. Jeg har blant annet vært hos onkel og tante hele helgen. Overnattet på prinsesserommet, malt og tegnet med min kusine, gått tur i parken og rundt omkring i Bergen. Når jeg ikke har vært der så har jeg vært på skolen, jeg har stemt (anbefaler at folk bruker stemmeretten sin, og det går kjempefort og forhåndsstemme så ta turen innom ditt nærmeste valglokale, hvis du vet hva du skal stemme da). Jeg har kost meg i sola, feiret at mitt år med kjøpestopp av DVDer er over, spist is. Omorganisert rommet mitt, laget et par videoer, og enda en hel masse til, men setter strek her. Hva har dere gjort de siste dagene?

Some pictures from the last couple of days. I’ve spent the weekend with family. Been artistic, inspired by Munch. We took a walk in the park. I’ve been to school. I voted! Enjoyed the summer sun. Celebrated the fact that I haven’t bought a DVD for over a year. I reorganized my room (again). Made a couple videoes for you guys. What have you done lately?

another week 001

another week 076

another week 258

another week 267

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.