4/30 – Mine favorittserier på TV

Dagens tema er mine favorittserier. Jeg ser en del serier, men det er fortsatt en del jeg ikke har sett, og jeg har fått anbefalt noen serier også som står på venteliste. Men jeg skal bare skrive om de jeg liker aller best og som jeg har sett.

Min all-time favoritt er selvfølgelig NCIS. Og det er ikke det samme som CSI – så ikke prøv dere på å si noe sånt. Denne serien har spennende historier, humor og en kjemi mellom karakterene som gjør at dette er mer enn bare «enda en serie». Foreløpig har jeg sett sesong 1-9, og venter på sesong 10 som snart kommer på boks.

NCIS-ncis-7319673-2240-1680

En annen serie, i litt samme sjanger, som jeg liker godt er Bones. Og så her er det en del mellom-menneskelige relasjoner som gjør serien litt mer interessant, og en dose humor. Du finner sesong 1-7 på Netflix.

bones_wallpaper_1280x1024_6

Akkurat nå ser jeg på How I met your mother på Netflix. Morsom og lett underholdning. Jeg synes det er veldig fint som avveksling fra spenningssjangeren som jeg vanligvis ser på. En annen humorserie jeg liker godt er The Big Bang Theory. Hvem liker ikke det? Tredje i humorsjangeren er Cougar Town – litt annerledes serie enn de fleste man ser på TV som gir pluss i boka, i tillegg til at den er herlig og humoristisk.

Serier jeg følger med på, men hvor jeg venter på nye sesonger er Pretty Little Liars og The Vampire Diaries. PLL er egentlig ikke helt det jeg pleier å se på, men jeg klarer ikke å la være å se på det heller så de har en eller annen X-faktor der.

Serier jeg har sett på før og likt er Criminal Minds, Numb3rs, House M.D og Veronica Mars.
Helt til slutt kan jeg jo nevne True Blood. Her synes jeg at sesong 1-4 er de beste, fra sesong fem går det bare nedover.

Det var i hvert fall et utvalg av det jeg ser på. Hvis noen liker det samme, eller har noe de vil anbefale så bare rop ut! Dexter står på lista over ting jeg skal se, har hørt at det er noe jeg vil like.

2 kommentarer til “4/30 – Mine favorittserier på TV

    1. Ingrid Strand Innleggsforfatter

      JA! Hadde jeg visst det var så bra så hadde jeg sett det for lenge siden..Netflix kom med nye episoder nå, og jeg prøver å ikke se de. Bare en episode nå og da for at det skal vare lenge!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.