19/30 – Min favorittfilm

Vet ikke hva jeg tenkte på når jeg skrev dette punktet på listen. Hvordan skal jeg klare å velge en film? Det går bare ikke. Så i stedet så tenkte jeg at jeg kunne anbefale litt filmer som jeg synes er bra. Håper dere ikke blir sure på meg for å omgå punktet litt… Har syyykt mange filmer jeg kunne anbefalt, så har bare bladd gjennom den ene filmmappen min og plukket ut de beste i den mappa.

filmer
//Avatar // Freedom Writers // Burlesque // Julie&Julia

filmer1//Kongen av Bastøy // Step Up (serie med fire filmer, de første tre er ganske bra i hvert fall) //Hunger Games

 

Harry-potter-films//Harry Potter (8 filmer)

bane_in_the_dark_knight_rises-wide//Batmantriologien (Den nyeste, laget av Christopher Nolan og med Christian Bale i hovedrollen)

 

Rosa bakrgrunn på bloggen for Rosa Sløyfe – kampanjen. Les mer om Rosa Sløyfe HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.