22/30 – Hvor er du om fem år?

Jeg er ikke så glad i sånne spørsmål.. hadde du spurt meg for fem år så hadde jeg aldri kunne gjort rede for at jeg skulle gå på juss, så et år på Bjerkely og så havne her. Hadde ikke den minste ide om at livet mitt skulle bli som dette. Ikke bittelitt engang.

Men hovedtanken er at jeg enten har tatt lærervitnemål og jobber som lærer eller at jeg har begynt med spesialpedagogikk. Men ikke spør meg hvor i verden jeg vil befinne meg..bare de siste fem årene har jeg bodd hjemmehjemme, i Hønefoss, på Bjerkely og her i Bergen. Som lærer er man litt fleksibel fordi man trenger det overalt så det kommer jo an på hvor jeg får jobb.

Utover det så vet jeg egentlig veldig lite..men jeg håper at jeg har mine gode venner og min familie i god behold. At jeg er frisk og ved god helse. Jeg håper jeg fremdeles har sansen for matlaging, fotografi, film og bøker. Kanskje jeg har skrevet ferdig boka mi, i hvert fall kommet lenger på den. Forhåpentligvis har jeg blitt litt flinkere til å jogge i blant, og ikke spise like mye godteri, men ingen krise om det ikke er tilfelle. Innen da så er DayZeroprosjektet over så jeg håper det gikk ganske bra. High Five til meg selv for å ha klart nesten alt i såfall.

Uansett så blir det spennende å se hva det blir av meg til slutt og gleder meg til alt som skal skje mellom da og nå. Det er jo 1825 dager til, og jeg håper mange av de er fine/morsomme/spennende/interessante/minneverdige.

Én kommentar til “22/30 – Hvor er du om fem år?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.