26/30 – Mine hjertesaker

Føler egentlig ikke at jeg har så mange hjertesaker om dagen. Det går litt i perioder. Men som alltid så synes jeg at folk gjerne kan bruke litt tid og penger på noe som er viktig for dem. Om det er regnskogfondet, Redd Barna, UNICEF, WWF eller noe helt annet. Ikke alle har det like bra som oss her i Norge, og ikke alle har muligheten til å gjøre det bedre for seg selv og trenger hjelp fra noen. Vi har det egentlig veldig bra her i Norge, selv om en del klager ganske mye. Og jeg synes vi kan være litt mer takknemlige, og kanskje vise det gjennom å hjelpe noen som trenger det.

Jeg støtter WWF ved å være isbjørnfadder. Grunnen til at jeg har valgt de er fordi jeg tenker at naturen og dyrene ikke har sin egen stemme eller midler/penger til å redde seg selv. Jorda er grunnlaget for oss mennesker, så vi burde ta bedre vare på den for å ikke miste grunnlaget vært. Og jeg synes generasjonene etter oss skal få oppleve alt det fine naturen har å by på. Jeg vurderer også å bli tigerfadder eller pandafadder, så mulig McGee (isbjørnen min) får en «søster» eller «bror».

wwf fadder wwf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.