Bursdagsbarn: Connie

Connie har bursdag i dag, og det tenkte jeg at vi måtte feire her på bloggen. Så hvis alle bare finner frem konfetti og sin fineste sangstemme og så tar vi en runde med «Hurra for deg».

conniesdfgh
Bilder fra Fotovandringen i Drammen, når du gikk tom for strøm på kameraet. Fra osteavdelingen på butikken i Sverige. Fra Ole Einarsplass hvor vi lagde blomsterkranser og blåste såpebobler og håpet at det ikke skulle begynne å regne. Fra Bjerkely og alle stundene vi hadde sammen, som blant annet den helgen vi bodde i lag. 

Det føles som vi har kjent hverandre for alltid, selv om det bare er litt over et år siden vi møttes første gang. Til tross for at vi har bodd 10 minutter unna hverandre i maaaange år. Men uansett så håper jeg at vi vil kjenne hverandre i 123456789 år til, selv om vi kanskje ikke bor 10 minutter unna hverandre lenger. Synes vi gjør det ganske bra med å snakke hver eneste dag (bortsett fra den dagen du var på Sørli og jeg trodde jeg skulle dø fordi jeg ikke hadde snakket med deg den dagen) og vi forteller alt så det er nesten som om vi faktisk hadde vært sammen den dagen. Men savner dansene våre og alle de interne uttrykkene og grimasene som bare du og jeg skjønner. Asdfghjkhgfd.

Håper året som kommer bli kjempebra. Med inco-camp, utallige timer i chattet på facebook, sommerferien med faste dager i uken for deg og meg og mye mer moro som vi ikke har tenkt på en gang. Gratulerer så mye med dagen! Et stort hjerte til deg, med 23456789 minihjerter inni. Håper du får en katt, en enhjøringssykkel og masse fabulouse ting til bursdagen din!

 

Én kommentar til “Bursdagsbarn: Connie

  1. z 0 m b i t c h

    <3 Åååååhhjkdfgkjsdf, ingriiid! *-*
    det er kjemperart at mi ikke har blitt kjent med hverandre før, hahahha – det plager meg litt faktisk, at mi har bodd så nærme, men ikke visst om hverandre før bjerkely! ;o

    gleder meg til alt det supre mi skal gjøre sammen i ferien, og alle de andre gangeeeeneee mi er sammen!! *-* <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.