Nedenom og hjem

Midt i eksamenslesinga så skulle man tro at bloggen kom til å oversvømmes av bilder og innlegg. Prokastinering på høyt nivå. Kameraet har forsåvidt vært hyppig brukt til å ta bilder av egentlig ganske uinteressante ting, og de finner nok veien hit skal du se, men dataen min har ikke vært likke hyppig brukt. Ikke at jeg har prøvd, men dataen min har vært syk. Den har vært syk lenge og nå var det virkelig ille, den har gått nedenom kan du si, så det har blitt reformatering og you name it. Jeg kan ingenting om datatekniske ting. Like greit, så blir det mer plass til å lære om morforlogi og syntaks – hvis det bare hadde blitt der inne da… Men nå er dataen i hvert fall reformatert og frisk, men uten innhold så dette blir ganske bildeløst. Kommer sterkere tilbake – jeg lover.

Har gjort litt andre ting enn å lese til eksamen (ingen overraskelse her?). Ryddet rommet (les: tørket støvet som har lagt seg etter at jeg flyttet ut), laget julefat, bakt pepperkaker med Connie, hengt opp julestjerna mi, bakt julemenn med mamma, vært på julekonsert og sett på drilljentene (savn!) og sett litt på TV. Merker jeg har blitt litt kresnere på hva jeg ser på etter et par år uten å ha TV lett tilgjengelig, men jaggu så klarer jeg å grave frem noe på tosifra kanaler som kan stå på i bakgrunnen (som pussig nok blir til forgrunnen i blant), i morgen er det bursdag for bestemor og onsdag blir det Hobbiten! Torsdag reiser jeg tilbake til Bergen for noen dager og en stor skummel ting (også kalt eksamen) før jeg reiser hjemhjem igjen for jul og kos (og ingen eksamenslesing).

Håper det går fint med alle dere – har vært litt stille i det siste.. håper det skyldes at dere og så er opptatt med eksamener og julestrie og at dere kommer sterkere tilbake dere også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.