åttiåringen

På tirsdag ble bestemor åtti år og vi var invitert i «damelag». Tror jeg dro ned gjennomsnittalderen ganske greit. Men var koselig å møte tanter, grandtanter, og venninnene til bestemor som jeg har hørt så mye om opp gjennom årene. Til forrett/appetittvekker fikk vi gløgg i lag med noe røkt laks(?) og sånn. Til hovedrett var det julemat, med hjemmelagde medisterpølser og -kaker, med tilbehør da selvsagt. Desserten var riskrem med rød saus. Innen da var jeg så mett at jeg ikke klarte å spise alt, men godt var det. Inne mellom alt dette var det taler til jublilanten, sanger og gaveåpning. Så avsluttet vi selskapet med kaker før vi hilste hverandre god jul og alle gode ønsker.

Etter selskapet dro vi i den nærmeste familien (bestemor med barn og barnebarn) hjem til henne for å spise enda mere kaker. Var mest for at mannfolka som ikke ble invitert i «damelaget» skulle få litt kake og bursdagsfølelse de og.

IMG_9427 IMG_9442 IMG_9505 IMG_9508

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.