I Oslo en dag

Var i Oslo på tirsdag og hadde hele formiddagen til å tusle rundt i byen. Så det første jeg gjorde var å dra på fredssenteret selvfølgelig. Hadde ikke sett noen av utstillingene før (med unntak av de faste da) så var fint å kunne gå rundt så og si alene på senteret og bare ta inn alle inntrykkene. Vil som vanlig anbefale alle å ta en tur, men kanskje spesielt de fotointeresserte. Mange ulike fotoprosjekter som er stilt ut og det var ekstra spennende og inspirerende for meg med kameraet hengende over skulderen. Etter en god stund der (inkludert litt shopping i fredsbutikken) så dro jeg til Egertorget og hamstret bøker, hvilket vil si åtte bøker. Med en liten tur på baker’n så var bydagen min komplett.

IMG_2342 IMG_2361 IMG_2363 IMG_2373

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.