17.mai-helga

17-mai-helga tilbrakte jeg sammen med noe av slekta her i Bergen. 17.mai var vi en tur innom byen hvor vi fikk med oss litt av hovedprosesjonen, en is og statsministerens tale. Til lunsj/middag spiste vi rømmegrøt og spekemat. Så dro vi på skolen til mine søskenbarn hvor de gjorde en innsats i å kaste på blink, løpe med poteter og få bunad og alt som er ned i en sekk for å hoppe rundt – med andre ord, sånt som man skal gjøre på 17.mai.

Søndag dro vi på tivoliet og kjørte noen karuseller. Jeg prøvde også lykken i noen boder, men var dårlig på flaksen. Fikk med meg en bamse da! På ettermiddagen satte vi oss på terrassen med tiramisu, friske bær og is.

P1070729 P1070746 P1070773 P1070794

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.