En tur sørøst

Dro til Ingvild på torsdag kveld, overnattet og på fredag dro vi til Nordby. Kort oppsummert så spiste vi på diner’n, koste oss, hørte på musikk og jeg kjøpte mye godteri, så mye at det var litt tung bærepose for de fiskebollene jeg har til muskler i armene. Som alltid var vi også innom et par lekebutikker for å sjekke utvalget av leketøy i Avengers-seksjonen. Denne gangen var det ikke så bra, men kjøpte meg en liten figur av både Gandalf og Thorin (som til og med var på megasalg?!) så var ganske fornøyd likevel.

IMG_3856 IMG_3857 IMG_3875 IMG_3885 IMG_3886

2 kommentarer til “En tur sørøst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.