Candyland, part I

Inspirert av Emily Blincoe sin fotoserie «sugar series«, så ville jeg prøve noe lignende selv. Kjøpte som nevnt før massevis av godteri forrige fredag, og da var det bare å hjemmesnekre fotostudio på stuegulvet med plakater i mange farger og pose på pose med godteri i ulike farger. Tok sin tid å dandere godteriet så det så litt bra ut og knipse bilder. Her er de fire første bildene i min serie, med fargene rødt og gult. I neste del kommer fargene blå og grønn, samt et lite fellesbilde.

IMG_4241 IMG_4250 IMG_4276 IMG_4286

2 kommentarer til “Candyland, part I

  1. Tilbaketråkk: Capture 101 – shades of a color | Peace and love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.